Nepřístupná, uzamčená krasová jeskyně nad soutokem Loděnice (Kačáku) a Berounky s délkou chodeb cca 350 m. Jeskyně bývá pravidelně otevřena jedenkrát do roka v rámci Tetínských jeskyňářských dní.
Vstupní partie jeskyně
Portál jeskyně - volně přístupný, po cca 20m následují uzamčené dveře. Jeskyně je ve správě ČSSS a výjimečně (např. v rámci Tetínských dní otevřených dveří) je možné uskutečnění exkurse
2003 ©Vít Drbohlav
Krasová jeskyně, na podmínky Českého krasu velmi rozlehlá - cca 350 m. Nachází se nad malým lůmkem nad soutokem Kačáku (Loděnice) a Berounky. Veřejnosti není běžně přístupná. V případě zájmu o návštěvu jeskyně kontaktujte speleologickou skupinu.
6.8. 2002
historie

V současné době se v jeskyni provádějí prolongační práce. Je možno se s jeskyňáři domluvit na exkurzi. Jeskyně bývá pravidelně otevřena jedenkrát do roka v rámci Tetínských jeskyňářských dní.

Středočeský kraj,  Beroun  (BE), Beroun-Hostim