Hrady.cz
Dřevěná rozhledna zpřístupněná veřejnosti v roce 1999, po přístavbě dalšího patra dnes dosahuje výšky asi 8 m.
Rozhledna Modrá
Graficke pismenko Rozhledna se nachází asi 1,5 k severně od obce Modrá na vrcholu stoupaní nad obcí u vinic při silnici II/428 vedoucí z Modré na Bunč. Odbočku na tuto silnici najdete ve Velehradu při archeoskanzenu Modrá.
Obec Modrá je známa archeologickou lokalitou Na Díle, se základy kostelíka z období Velké Moravy. V místě je i zajímavá naučná stezka s pěti zastávkami.

Jedná se o dřevenou rozhlednu zpřístupněnou v roce 1999. Celková výška rozhledny je po přístavbě dalšího patra okolo 8 m, výhled není omezen. Z rozhledny je otevřený pohled na Vizovické vrchy, Chřiby či Bílé Karpaty a Hostýnské vrchy.

Rozhedna nyní ve špatném stavu,neudržovaná,nepřístupná.