Farní, původně gotický kostel. Dnešní podoba pochází z první poloviny 17. století, kdy byly přistavěny dvě kaple. Tři oltáře jsou zdobeny Raabovými obrazy.
© Luděk Pitter 07/2005
Na návrší nad zámkem stojí kostel sv. Jana Křtitele, jehož dnešní podoba pochází z 1. poloviny 18. stol.
Jedná se o jednolodní stavbu s pětibokým kněžištěm. K jihovýchodní straně přilehá hranolová věž.

V místě dnešního kostela je zmiňován, snad jednolodní gotický kostelík bez věže, již v roce 1366. Ve druhé polovině 17. stol. byly přistavěny dvě kaple. Věž byla dostavěna až v 1. polovině 18. stol. Hugo z Logothetti nechal pro členy rodiny v polovině 19. stol. přistavět oratoř a ve 2. polovině 19. stol. dostala věž plechovou střechu z lucernou.
    Zlínský kraj,  Uherské Hradiště  (UH),