Moderní stavba kostela v Tavíkovicích byla vysvěcena v roce 2002. Stejně tak novodobě je pojatý i interiér. Pamětní tabule vedle vstupu uvádí, že Kostel Panny Marie, matky jednoty křesťanů, byl posvěcen Janem Pavlem II. dne 21. května 1995.
Celkový pohled
© Roman Řezáč 07/2004
Moderní stavba kostela v Tavíkovicích byla vysvěcena v roce 2002. Stejně tak novodobě je pojatý i interiér. Díky místnímu faráři jsme měli možnost si jej prohlédnout a seznámit se i průběhem výstavby. Pamětní tabule vedle vstupu uvádí, že Kostel Panny Marie, matky jednoty křesťanů, byl posvěcen Janem Pavlem II dne 21.5.1995.
Jihomoravský kraj,  Znojmo  (ZN), Tavíkovice