Hrady.cz
Dřevěná rozhledna z roku 2007 výšky cca 7 m s krytou vyhlídkovou plošinou ve výšce 3 m na návrší mezi vinohrady. Z rozhledny je kruhový rozhled na nejjižnější části Moravy, na oblast kolem Pálavských vrchů, Novomlýnských nádrží a Břeclavsko.
celkový pohled
Graficke pismenko Výstavba rozhledny proběhla v období květen až říjen 2007. Rozhledna patří spíše k těm menším – celková výška je cca 7 m, vyhlídková plošina je ve výšce 3 m. Rozhledna je celodřevěná a v jejím sousedství se nachází odpočinkové místo a informační tabule. Rozhledna se nachází na kopci nad obcí Starovičky, mezi vinohrady, takže i přes malou výšku je z rozhledny vynikající výhled všemi směry, necloněný žádnými vyššími dominantami. Vzhledem k převýšení je nejlepší výhled zejména směrem na západ – na oblast Pálavy a Novomlýnských nádrží, a dále na jih a jihozápad. Přístup je možný pěšky nebo na kole polními cestami, které se zde kříží. ...
David Hamza , 22.5. 2010