Zámek byl postaven pravděpodobně koncem 16. stol. Zámek byl ve tvaru písmene U otevřený na západní stranu. Později bylo severní křídlo zbořeno a nahrazeno novostavbou. Dnes je v zámku umístěna zvláštní internátní škola.
Jižní křídlo
© Luděk Pitter 09/2005
Součástí centra obce Krompach je i zámek. Nutno konstatovat, že po mnoha zásazích je dnes již dosti složité si představit jeho původní vzhled. Původní zámek byl ve tvaru písmene U, otevřený na západní stranu. Severní křídlo bylo zcela zbořeno a nahrazeno dosti nešetrně novostavbou. Střední část a jižní křídlo si snad do jisté míry zachovaly původní tvar. Dnes zámek slouží jako zvláštní internátní škola.

Informace o zámku jsou velmi kusé, lze předpokládat, že byl postaven někdy koncem 16. stol.

Liberecký kraj,  Česká Lípa  (CL), Krompach