Westernové městečko Wild West City založené v opuštěném pískovcovém lomu u Boskovic.
Boskovice - Wild west
© Ivo Rozehnal, 08/2010
Graficke pismenko Tehdy ještě v Československé republice byla založena společnost, která se vydala po stopách slavného Bufallo Billa a jeho proslulé Wild West Show. Westernové městečko Wild West City bylo založeno v opuštěném pískovcovém lomu u Boskovic. Je zde možno vidět různé atrakce, např. Saloon, Fata morgana, Mexico shop, Arena aj.
Můžete zde shlédnout představení ve stylu divokého západu např. Poklad na stříbrném jezeře, Zorro atd.
Městečko se nachází za Boskovicemi silnicí směrem ke hřbitovu, okolo něj rovně nahoru.
U městečka je parkoviště a potom pěšky asi 200 metrů. Cesty jsou značené.
Radmila Chalupová, 19.2. 2006

Western park Boskovice
    Je jedinečné westernové městečko v autentickém prostředí Divokého západu. Divadelní představení v obrovském přírodním amfiteátru s krásným vodopádem, který dodá indiánským a kovbojským příběhům to pravé kouzlo. Celodenní program nabízí spoustu zábavy nejen pro rodiny s dětmi, ale i pro ty, kteří mají chuť se bavit v jakémkoliv věku. Vinnetouova divadelní představení pod širým nebem, koňské show v obrovském přírodním amfiteátru a cabaret v

skanzen
     Blansko  (BK)