Zámeček postavený v novogotickém stylu s členitým přízemím a vysokou věží je situován na rozhraní rozlehlého anglického parku a lesní obory s daňky. V současnosti je veřejnosti nepřístupný.
Na okraji Pardubic ve Starých Čívicích můžeme najít zámeček postavený v novogotickém stylu. Jedná se o patrovou budovu s členitým přízemím a vysokou věží. V současné době slouží zámeček jako hotel, kde se pořádají nejrůznější rauty, svatby a hostiny. Veřejnosti je nepřístupný. Bývalé stáje sloužily donedávna k ustájení koní a byla zde možnost vyjížďky na koních do okolí.
Rodochrozit, 7.12. 2016
historie

Autorem novogotického zámečku z roku 1916 je Emanuel Kokeš (1862-1932), zemědělský velkopodnikatel. Ve Starých Čívicích vlastnil od roku 1909 zdejší velkostatek, který koupil od hraběte W. Chotka.

Rozehnal Ivo, 9.1. 2017

Pardubický kraj,  Pardubice  (PA), Pardubice-Staré Čívice