Novodobý židovský hřbitov byl založen na konci 19. století. Poslední pohřeb se zde konal během II. sv. války. Dominantou hřbitova je obřadní síň, která byla v 70. letech 20. století upravena na obytný dům. Hřbitov byl restaurován roku 1975. V letech 1989–90 zde proběhly další úpravy.
náhrobky
© Milan Caha 04/2011
Novodobý židovský hřbitov byl založen na konci 19. století. Poslední pohřeb se zde konal během druhé světové války. Dominantou hřbitova je budova, kde byla obřadní síň a byt hrobníka, která byla v 70. letech 20. století upravena na obytný dům. Hřbitov byl restaurován roku 1975. V letech 1989–90 zde proběhly další úpravy.
Plzeňský kraj,  Rokycany  (RO), Rokycany