Jednopatrový zámeček postavený Karlem Alainem Rohanem po roce 1820. Zámeček byl krátkodobě používán jako lovecký, později jej využívala lesní správa jako myslivnu. Zámek je jednopatrová budova se středním rizalitem zakončeným trojúhelníkovým štítem se znakem Rohanů.
Graficke pismenko Zámeček nechal vystavět po roce 1820, poté co koupil svijanské panství, Karel Alain Rohan. Už název signalizuje, k čemu měl zámek sloužit – Beille vue (vyhlídka). Zámek je jednopatrová budova s trojúhelníkovým štítem se znakem Rohanů ve středním rizalitu. Zámeček byl používán příležitostně a krátkodobě a později jej Rohanové dali k dispozici své lesní správě a sloužil jako myslivna. Podle půdorysu zámeček vznikl v jedné stavební etapě.
Petr Nožička, čerpáno z: Kol.aut., Hrady, zámky a tvrze v Čechách na Moravě a ve Slezsku - Severní Čechy, Nakladatelství Svoboda, Praha 1984, P. Vlček, Ilustrovaná encyklopedie Českých zámků, Libri, Praha 1999 , 4.4. 2011

lovecký
     Mladá Boleslav  (MB)