Hrady.cz
Multifunkční telekomunikační věž s vyhlídkovou plošinou na Vlčí hoře nad obcí Osek. 40 m vysoká věž má ve výšce 15 m vyhlídkovou plošinu.
Graficke pismenko Multifunkční věž postavená roku 2005 na Vlčí hoře nad městečkem Osek v nadmořské výšce 890 m je kombinací telekomunikační stanice pro monitorování frekvencí mobilních operátorů a rozhledny. Postavení vyhlídkové plošiny bylo podmínkou, pod kterou zastupitelstvo obce Osek souhlasilo se stavbou monitorovací věže na svém katastru.
Věž tvoří 40 m vysoký kovový tubus, kolem jehož dolní části vede točité schodiště na vyhlídkovou plošinu ve výšce 15 metrů.