Původně gotický či ještě starší kostel s obdélnou lodí, trojboce zakončeným závěrem, hranolovou věží v průčelí a osovou sakristií. Upraven barokně, současný vzhled a věž z roku 1822, naposledy opraven roku 1998. Obklopen rozsáhlým funkčním hřbitovem.
Kostel od jihu
© Ivan Grisa 01/2011
Graficke pismenko Kozly (součást obce Tišice) se nacházejí na pravém břehu Labe proti Lobkovicím. Příjezd po místních komunikacích od silnice II/331 (odbočky v Tišicích a Chrástu). Nejbližší železniční zastávka Tišice na trati Praha - Turnov leží asi kilometr severně od kostela. Přes ves prochází modrá značka Lobkovice - Neratovice - Ovčáry, po labském břehu vede cyklotrasa 24.
Kostel je přístupný během bohoslužeb, které se konají pravidelně o nedělích od 11.15.

Kostel Všech svatých v Kozlech
    Kozly se připomínají poprvé roku 1052. Vesnice leží na pravém břehu Labe, které zde dříve silně meandrovalo. Na vyvýšenině, která se nachází několik set metrů od centra vsi, byl neznámo kdy postaven kostel. Kostel je přinejmenším gotický (gotická je forma lomeného vítězného oblouku, v presbytáři je dochováno bohatě profilované sanktuárium), nelze však vyloučit ani existenci starší fáze. Byl upraven barokně, současná podoba a západní věž

Ivan Grisa, dle E. Poche a kol.: Umělecké památky Čech, svazek 2., Academia 1979, 30.1. 2011