Naučně poznávací okruh s dokonalými maketami (měřítko 1:25) významných stavebních a technických památek České republiky v překrásném prostředí krajinného parku.
zámek Kynžvart
Park byl pro veřejnost otevřen 19. června 1999; nové objekty stále přibývají. Areál parku najdete v severovýchodní části města Mariánské Lázně. V letní sezoně k parku jezdí z centra minivláček, cesta k parku je také značena městským informačním systémem.
Veronika Vaňková, 17.8. 2008
okruhy, vstupné

dospělí: 70,- Kč (důchodci a ZTP sleva 15%) dítě (od 6 do 15 let): 30,- Kč rodina (2 dospělí a max. 3 děti): 170,- Kč hromadné vstupné - skupina od 20 osob: sleva 20% ZTP/P: sleva 50% děti do 6 let vstup zdarma

Karlovarský kraj,  Cheb  (CH), Mariánské Lázně