Chyba DB: Illegal mix of collations for operation 'concat' SELECT v.uid, v.vtitl, v.vpopis, v.vurl, v.hid, CONCAT( DATE_FORMAT(v.datum,'%m/%Y '), k.jmeno,' ', k.prijmeni), v.id FROM obj_video AS v LEFT JOIN klienti AS k ON k.id = v.uid WHERE v.status >='1' AND v.hid = '6927' ORDER BY v.datum DESC
Pvodn gotick kostel z druh pol. 13. stolet, roku 1661 zbarokizovn a roku 1906 upraveno novobarokn prel a pistavna v.
Hlavn obrzek msta
Milan Caha 10/2008
Graficke pismenko Kostel je doloen ve druh polovin 13. stolet. V roce 1661 byl pestavn barokn. V letech 176567 byl obnoven. V roce 1906 bylo pistavn pseudobarokn prel a v.
Milan Caha (zdroj: Poche E. a kol. Umleck pamtky ech, dl 2. (K-O), Academia, Praha 1978), 30.10. 2008

popis

Kostel je jednolodn, s tvercovm presbytem, po stranch rozen polokruhovmi kaplemi. Hlavn olt je rokokov, s obrazem sv. Petra a Pavla od J. Scheiwla z roku 1890. Kazatelna je rokokov z roku 1772. Barokn cnov ktitelnice je z roku 1662.

Kontaktn informace
    mskokatolick farnost evnice