Zámek vznikl přestavbou starší tvrze v pol. 18. stol. V 19. stol. byl přestavěn na pivovar a kaple sv. Josefa byla zcela zrušena. Zámek je dnes v soukromém vlastnictví.
Asi 15 km od města Příbram stojí při silnici vedoucí přes Jince zámek. Na místě zámku stávala tvrz. Vlastní zámek je z poloviny 18. stol. Jedná se o trojkřídlou patrovou budovu, střední trakt je o patro vyšší než obě křídla. Zahradní průčelí je více členité s vysokými okny půlkruhově ukončenými s nadokenními římsami. Zámek byl v 19. stol. přestavěn na pivovar. Původně byl uprostřed velký sál. V prvém patře snad zůstaly zachovány dva dřevěné stropy. Kaple sv. Josefa byla zcela zrušena. Zámek je v soukromém vlastnictví.
3.1. 2004

12.8.2008 13:59 Ing. Šedivá
V tejto obci som žila od roku 1983 do roku 1989. Okolo bývalehé \" pivovaru \" som chodievala s deťmi niekoľko krát týždenne na prechádzku. Tešila som sa na nový projekt. Teraz žijem na Slovensku. Dozvedám sa, že tento objekt zostal v pôvodom stave bez rekonštrukcie. Je to veľká škoda. Presto všetko mám na obec Jince veľmi pekné spomienky. S pozdravom Eva Š.
20.2.2008 23:05 trilobit
V Jincích jsem se narodila a žiji zde stále. Budova bývalého zámku je ostudou našeho městyse.Brzo po revoluci byl zámek (pivovar,sodovkárna)v restituci navrácen.Výsledek vidíte sami. Majitel po mnoho let nechává celý objekt chátrat.To je přece velká škoda.Nechápu proč ho chtěl získat zpět.Pokud s ním nemá žádný záměr.Byl zde rozjetý velký projekt na kulturně-společenské centrum. To stálo nemalé peníze. - okna,střecha ,vnitřní vybavení.Myslím si,že v tomto případě zámek měl zůstat obci.Mohli by jste tak v Jincíh navštit kino,kavárnu,obchody,kulturní středisko atd. pod jednou střechou a pěkném prostředí.
5.2.2008 21:59 d´Etampes
moju rodinu pripravili o zamok a som o tom presvedceni ze komunisti a socializmus bolo svinstvo! a kebi vratili byvalej slachte vsetky povodne majetky urcite bi tak nedopadli!
6.7.2007 12:44 M.
Mám velkou radost z této stránky!Pocházím z rod. Slavíků z Jinců,a vždy mě těší,když se dozvím něco nového z této obce. díky moc M.
29.6.2010 22:32 Jitka Kirchnerova
Moje prababicka z matciny strany Marie Slavikova narozena r. 1834 v Obecnici pry byla nejak pribuzna Josefa Slavika, housloveho virtuosa, jehoz rodice ale pochazeli z Jincu. Kolik prosim vite o vasem rodu?

Jitka Kirchnerova (jitka.kirchnerova@polymtl.ca)
Středočeský kraj,  Příbram  (PB), Jince