Původní tvrz založena někdy po roce 1621 pravděpodobně Zikmundem Volfem Jankovským z Vlašimě a později přestavěna a nazývána zámkem. Nacházel se v těsném sousedství kostela, a to západně od něj. V současné době po zámku nezbyly žádné stopy, v jeho areálu se nachází rodinný domek se zahradou.
Čp.110 stojí v areálu bývalého zámku
Graficke pismenko Zámek jako rytířské sídlo je poprvé připomínán v roce 1679, kdy Biskupice získal Bohuslav Dubský z Třebomyslic. Vlastní zámek byl z původní tvrze zřízen patrně Ferdinandem Widmerem nebo pány z Vertemu okolo poloviny 17. století. Byla to architektonicky nevýrazná jednopatrová budova na obdélném půdorysu s šesti okenními osami na delší a čtyřmi na kratší straně. Ve 20. století ji kryla valbová střecha. Zámek byl součástí dvora a nacházel se v jeho jihovýchodním cípu. Budovy dvora severně od areálu stojí dodnes. Dubským patřil zámek až do roku 1768. Pseudogotické úpravy zámku byly provedeny po roce 1831, kdy zámek získal František Daun. Posledními ...
D.Dohňanský, zdroj: F.Musil, M.Plaček - Zaniklé hrady, zámky a tvrze Moravy a Slezska, 22.2. 2020
    zaniklý