Hrady.cz
Železná rozhledna z roku 2003, 616 m nad m., postavená podle projektu Martina Gabriela, celkové výšky 18 m s plošinou 8 m nad zemí, je zajímavě řešeným telekomunikačním vysílačem, který je v přízemí obložen kamen a samotná věž pak obložena dřevem.
Graficke pismenko Nedaleko Mukařova (tam kde se zřítila věž zvonice) naleznete novou rozhledničku na místě které od nepaněti bylo označeno jako místo s pěkným výhledem. Vstup je zdarma v hodinách určených pro veřejnost. Doporučuji se informovat u místního obecního úřadu.
Vlk, 22.8. 2004

turistické

Víťovu vyhlídku najdeme na bezejmenné kótě 616 m.n.m. za obcí Náčkovice u Lovečkovic. Kousek za obcí se k ní dá odbočit po polní cestě. Odbočka není značená, ale rozhledna je dobře viditelná. Je z ní krásný výhled na východní část Českého středohoří.
    Vladimír Studecký, 15.8. 2006

Popis rozhledny
    Celková výška věže je 18 m, plošina je 8 m nad zemí a na plošinu vede 45 schodů. Někteří místní jí nazývají Víťova rozhledna nebo Víťova vyhlídka. Rozhledna byla postavena podle projektu Martina Gabriela. Je sice železná, jako většina telekomunikačních věží po celé české republice, ale přízemí je obezděno přírodním kamenem a osmiboká železná věž je obložena dřevem. Vyhlídková plošina má 8 oken s pěkným rozhledem.
    Historie rozhledny
    Historie rozhledny je velice krátká. Toto zajímavé výhledové místo v nadmořské výšce 616 m dostalo svůj telekomunikační vysilač na podzim roku 2003. Rozhledna byla již přístupná v dubnu v následujícím roce, ale k oficiálnímu otevření pro veřejnost došlo až 6. srpna 2004.