Chátrající hřbitovní kostel. Jako farní je uváděn již před rokem 1389. Ve druhé polovině 19. stol. byl upraven v pseudorománském slohu. Dnes ve velmi špatném stavu, hřbitov je také neudržovaný s otevřenými hroby.
Pohled od lesa
Graficke pismenko Kostelík s hřbitovem se nachází na kopci v obci Přiběnice a místní o něm vyprávějí různé hrůzostrašné historky. Zaparkovat, pojedete-li autem, lze asi 200 m od zříceniny kostelíka a pak dále po polní cestě. Útěk před případným rozlobeným duchem či přízrakem doporučujeme směr les.
vaclav jelinek, 15.1. 2007

historie

Jedná se o opuštěný německý hřbitov s kostelíkem. Jako farní je kostel uváděn již před rokem 1389. Ve druhé polovině 19. stol. byl upraven v pseudorománském slohu. Za jeho současný stav může především pověst o ukrytém pokladu z dob 2.světové války, který hledači pokladů a vykradačí hrobek stále na tomto místě hledají.