František Karel Clary-Aldringen postavil v pol.18.st.lovecký zámeček v čínském stylu. Osmiboká jednopatrová budova. Zvenčí ochoz se zábradlím. R.1795 opraven, střecha podepřena sloupky toskánského typu. Dnes v přízemí restaurace.
Graficke pismenko Krásný lovecký zámeček se nachází v oboře, na konci obce Mstišov. Mstišov je od roku 1980 součástí města Dubí u Teplic.
V přízemí zámečku je restaurace. Sál v patře slouží pro společenské akce a svatby. V oboře si můžete prohlédnout jeleny Dybowského (sika), jeleny wapiti, jeleny evropské, daňky skvrnité, divoká prasata a bažanty. Přístupno celoročně.
Vladimír Studecký, 7.2. 2006

historie

Lovecký zámeček nechal ve Mstišovské oboře postavit pro svou manželku, přezdívanou Tupperle (odtud Tuppelburg), František Karel Clary-Aldringen. Postaven byl, v tehdy oblíbeném, čínském slohu. Nesprávně byl zámeček nazýván Doppelburg a odtud počeštěně Dvojhradí. Osmibokou jednopatrovou budovu obklopuje malý vodní příkop. V prvním patře je sál. Zvenčí je ochoz se zábradlím. V přízemí se nachází čtyři nepravidelné světnice. Roku 1795 byl

Dnešního dne 26.9.2018 zachvátil kolem půl druhé ráno požár lovecký zámeček Dvojhradí (Tuppelburg) ve Mstišově. Byl celý zničen, vydržely jen obvodní zdi přízemí. Pro Jiřího Nováka, jehož rodina zámeček vlastní a má v nájmu od Lesů ČR i přilehlou oboru, je to katastrofa. Restaurace v zámečku a přilehlá obora byla velmi oblíbeným výletním místem (jezdí do ní hodně škol a školek). Starosta Dubí Petr Pípal dodává: komunikujeme s vlastníky a jsme

Deník.cz, Jaroslav Špiroch, 26.9. 2018