Budova bývalého šlechtického sídla s absencí architektonických detailů sloužící v současnosti jako pošta. Po r. 1637 zde staví sídlo Volf Bedřich Czetlitze ze Seitendorfu. V r. 1682 je uváděna jako pustá. Od r. 1684 slouží jako sýpka. V r. 1924 ji získává obec a přestavuje na byty a kanceláře.
pohled od severovýchodu
Graficke pismenko V roce 1355 se uvádí Budivoj z Lična. V rozmezí let 1391–1403 se uvádí Rohovlád z Lična, jehož potomci zde žili až do konce 15. století, ale v té době se zde tvrz nepřipomíná. V roce 1528 se stává Lično příslušenstvím statku Ledská, který vlastní bratři Mikuláš a Jan ml. Absolovové z Ledské. Lično tehdy patřilo k panství Uhřínovice. Majitel Uhřínovic Mikuláš Talacko z Ještětic odkázal v roce 1637 dvůr a ves Lično své manželce Anně rozené z Bubna. Ta se po jeho smrti podruhé provdala za Volfa Bedřicha Czetlitze ze Seitendorfu, který zde vybudoval sídlo. Tvrz se připomíná, když Lično prodává Volf Bedřich Czetlitze ze Seitendorfu ...
Musil Svoboda, Hrady, zámky, tvrze okresu Rychnov nad Kněžnou, Grantis Ustí nad Orlicí 1998, 11.7. 2014

není známo
     Rychnov nad Kněžnou  (RK)