Městské lázně ve Mšeně jsou ojedinělým architektonickým dílem ve stylu art deco ze 30. let 20. století, prohlášeným za kulturní památku. Bazén je napájen skalním pramenem, v sezóně se zde konají kulturní a sportovní akce. Na městském úřadě je k dispozici brožura mapující historii této památky.
Graficke pismenko Bývalý areál městských lázní z roku 1932, postavený ve stylu art deco, byl prohlášen za kulturní památku. Momentálně slouží jako místní koupaliště, bazén je napájen skalním pramenem. Na městském úřadě je k dostání brožura od Jana Kiliána, která podrobně mapuje vznik a užívání této stavby včetně dobových snímků a stavebních plánů.
V sezóně se zde konají různé kulturní a sportovní akce, v areálu je i restaurace. Vstup se zvířaty je zakázán.

vodní plocha
    nádrž