Zámek zaniklý demolicí před rokem 1984, z kterého do dnešních dnů zbylo pár kousků zdí. Pozdně barokní zámek nechala postavit v roce 1788 markraběnka bádenská na místě předešlé tvrze, založené pravděpodobně Račíny v 15. století.
Jediný zbytek zdi ze zámku
Graficke pismenko První zmínka o vsi je z roku 1358, kdy zde sídlil farář. V roce 1378 kupuje ves Bořek z Rýzmburka a připojuje k Bečovu. Za Račínů pravděpodobně už v 15. století vzniká nová tvrz nad severním okrajem vsi. Jako sídlo sloužila do roku 1623, kdy bylo panství za účast ve stavovském povstání zabaveno a prodáno. Tvrz dále sloužila k hospodářským účelům. Vilém z Vřesovic nedrží panství dlouho a v roce 1625 je připojeno k lauenburskému panství v Toužimi. Po roce 1788 nechává markraběnka bádenská Marie Alžběta Eleonora přestavět tvrz na pozdně barokní zámek, který sloužil jako jedno z jejích četných sídel. Zámek sloužil po roce ...
Petr Nožička, čerpáno z:Kol. aut., Zaniklé Hrady, zámky, tvrze Čech, Moravy a Slezka po roce 1945, Libri, Praha 2005, Kol.: Hrady, zámky a tvrze v Čechách, na Moravě a ve Slezsku IV., Západní Čechy, Nakladatelství Svoboda, Praha 1985, 23.4. 2011

popis

Zámek byl velká obdélná patrová budova, jejíž střední převýšenou část zakončovala mansardová střecha, dvě boční křídla byla kryta střechou valbovou. Západní část budovy měla tři osy oken, východní část dvě osy oken. Hlavní vstup do budovy s kamenným portálem byl mimo střední osu rizalitu krytého mansardovou střechou. Část starší tvrze tvořila přístavek ve východní části, jehož patro bylo vysunuto na krakorcích. V budově zámku se po ní dochovalo

Petr Nožička, čerpáno z:Kol. aut., Zaniklé Hrady, zámky, tvrze Čech, Moravy a Slezka po roce 1945, Libri, Praha 2005, 6.5. 2011