Hrady.cz
Zámek byl postaven v areálu panského dvora v roce 1905 Karlem Milnerem z Milhauzenu. Po roce 1945 zámeček chátral, a teprve vrácení potomkům původních majitelů zachránilo tuto stavbu, která je dnes využívána pro bydlení.
Graficke pismenko Nedaleko královského města Kouřim stojí uprostřed mnoha polorozpadlých hospodářských stavení také dvojice zámečků. Půjdete-li od města, zatočíte v Molitorově hned za první chalupou doleva a půjdete stále rovně. Zámek Diblíkov je až ten druhý - tam, kde je cesta dále zahrazena závorou. Dnes je v soukromých rukou (jak hlásá hrdý nápis poblíž brány) a veřejnosti nepřístupný.