Eldorado

amatérský dinopark
Naivistický amatérský dinopark postupně rozšiřovaný o pohádkové výjevy. Na ploše nevelké zahrady můžete po úzkých chodníčcích objevovat desítky kolorovaných soch zvířat a pohádkových výjevů. Některé sochy sloužily i jako předloha filmařům.
Přišerosaurus
Graficke pismenko V zahradě domku čp. 33 je možné objevit původní plastiky pravěkých ještěrů od Františka Jaicha který žil v letech 1899–1987. Zahrada domku je upravena do romantické podoby s mnoha zákoutími a jezírky, osázena vzrostlými parkovými dřevinami a keři. Chodníčky, které se proplétají téměř skrze celý pozemek, vás provedou mezi pravěkými ještěry a pohádkovými výjevy. Majitelé si se svým pozemkem a stavbou také užili své, neboť díky neobvyklé podívané havarovala v místním potoce dvě vozidla, a tak bylo nutné neobvyklé příšery schovat za plot. Národní výbor doporučil, aby majitel zahradu otevřel veřejnosti, který tak učinil. Zanedlouho začal dělat potíže ...