Notice: Undefined index: _CIS_TYP in /var/www/hrady/class/class.ciselnik.php on line 72
ZooPark Zelčín, Zelčín
Hrady.cz
Zelčín je malý zoopark (ovce romanovské, makak rhesus, kozy kamerunské, emu hnědý, fretky, atd.) s možností projížděk na koni (i hipoterapie). Nachází se na umělém ostrově mezi Vltavou, Labem a Vraňansko-Hořínským kanálem 6 km od Mělníka. Pořádají se zde různé akce i dětské letní tábory se zvířaty.
vyjížďky na ponících
Graficke pismenko Zelčín je malá vesnička nedaleko Hořína. Nachází se na umělém ostrově ohraničeném Vltavou, Labem a Vraňansko-Hořínským plavebním kanálem přibližně 6 km od Mělníka (35 km od Prahy). Naleznete tam malý zoopark (ovce romanovské, makak rhesus, kozy kamerunské, emu hnědý, fretky, atd.) s možností projížděk na koni. Pro děti je připraven okruh pro vodění na konících s nástupní rampou, aby si na koníka mohli sednout také tělesně a duševně handicapovaní v rámci hipoterapie. Dále je k dispozici jízdárna s pískovým povrchem pro výuku jízdy na koních a pro zdatnější jezdce potom vyjížďky s doprovodem v krásném terénu podél neregulované Vltavy, mnoho ...