Nepřístupný zámek. Původní hájovna byla v baroku či až ve 2. polovině 19. stol. přestavěna na zámek. Budovu znehodnotila socialistická adaptace. Dnes zámek využívá armáda.
průčelí k silnici
Graficke pismenko K zámku zřejmě neexistuje žádná literatura, jedná se buďto o barokní nebo neobarokní budovu z druhé poloviny 19. století, což lze těžko posoudit vzhledem ke stavu budovy. Stavba je socialisticky adaptovaná a znehodnocená, interiéry se pravděpodobně nedochovaly. Je to bývalá hájovna, přestavěná na zámeček. (pozn. red.)
3.5. 2005

historie

Dodávám ověřené informace tak, jak jsem je při své návštěvě vojenského újezdu Libavá získal od pana J. Machaly, který se historii tohoto prostoru zabývá spoustu let. Původně zde stávala panská myslivna z roku 1882, kterou nechal v letech 1930-31 majitel okolních pozemků hrabě Wrbna přestavět na zámek. Šlo o lesní statek s cca 1100 ha pozemků. V lednu 1937 prodal hrabě Alfons Wrbna - Freudenthal zámek včetně pozemků a inventáře továrníkovi