Moje místa 0
Barokní kostel římskokatolické církve byl postaven na místě pův. gotického kostelíka v letech 1780–1783 mistrem J. Cikanem z Bud. Kostel má cenný původní krov z r. 1782. R 1980 havarijní stav kostela, od r. 2001 v rekonstrukci. Zajímavostí jsou rokokové lavice. R. 2007 vysvěcen nový zvon.
kostel od JZ
Graficke pismenko Barokní kostel Všech svatých v Bratronicích byl postaven v letech 1780–1783 zednickým mistrem J. Cikanem z Bud. Před tím zde stál gotický kostelík na hřbitově, který dnes již neexistuje. Farním je kostel od r. 1855. Kostel patří římskokatolické farnosti Zbečno. Hlavní oltář je z r. 1859. Boční oltáře pocházejí ze zrušeného pražského kláštera. Kazatelna je dřevěná. Kostel má původní barokní krov z r. 1782, který je velmi cenný. Zajímavostí kostela jsou rokokové lavice. R. 1980 byl konstatován havarijní stav kostela, po odkrytí střešní krytiny bylo zjištěno vážné poškození krovové konstrukce. R. 2001 začala oprava kostela, která stále probíhá. Původní zvony ...

Časová osa

Postaven barokní kostel zednickým mistrem J. Cikanem z Bud.