V tzv. Rybím domě jsou k vidění v 5 velkých a několika menších akváriích ryby z našich řek a rybníků jako je např. kapr, štika, sumec (albín), jeseter, lín, karas, bolen, amur, parmičky, slunka obecná, cejn, ale i méně známé druhy akvarijních ryb a jiných živočichů.
© Luděk Vláčil 06/2017
V Rybím domě je obří akvárium, stálá výstava sladkovodních ryb, které lze vidět v obřích akváriích o kapacitě 300 000 litrů vody, kde se nacházejí ryby z našich řek a rybníků, např. kapr, štika, sumec (albín), jeseter, lín, karas, bolen, amur, parmičky, slunka obecná, cejn atd. Kromě těchto 5 obřích akvárií na naší výstavě uvidíte také malá akvária o obsahu 150 l až 700 l, ve kterých najdete méně známé druhy akvarijních rybek. Vstupné : dospělí 50 Kč, děti do 15 let, důchodci, studenti, invalidé 30 Kč; otevírací doba :pondělí zavřeno; úterý - neděle 10-18 hod.
Petra --------, 22.10. 2007

Stavba zahájena v roce 2001. Kolaudace v roce 2006. Zkušební provoz zahájen 21.10.2006