Hrady.cz
Ocelová rozhledna (35 m, 410 m n. m.) byla postavena r. 2008 společností T-Mobile, veřejnosti byla zpřístupněna r. 2009. Jedná se o typizovaný stožár - vysílač mobilního operátora s vyhlídkovou plošinou. Nabízí vyhlídku na České středohoří a horu Říp, při dobré viditelnosti je vidět Ještěd.
Graficke pismenko Rozhledna je přístupná v návštěvních hodinách za příznivého počasí. Po předchozí dohodě (tel. 602 183 240 - OÚ Líský) je možné rozhlednu navštívit i mimo běžné návštěvní hodiny, v pracovní dny však nejdříve po 16.00 hod.

historie

Ocelová rozhledna (35 m, 410 m n. m.) stojí na mírném návrší jihozápadně nad obcí Líský. Byla postavena r. 2008 společností T-Mobile, veřejnosti byla zpřístupněna r. 2009. Jedná se o typizovaný stožár - vysílač mobilního operátora s vyhlídkovou plošinou. Z plošiny ve výšce 25 m je krásná vyhlídka na České středohoří a horu Říp, při dobré viditelnosti je vidět i Ještěd.