Původně barokní centrální osmiboká hřbitovní kaple, postavená před rokem 1681. V letech 1681–82 k ní byla přistavena obdélníková loď, z kaple se stal presbytář. V interiéru je hlavní oltář z roku 1681, boční oltář je rokokový, z poloviny 18. století. Ze stejné doby pocházejí i varhany.
kostel od západu
© Milan Caha 04/2010
Graficke pismenko Původně centrální osmiboká barokní hřbitovní kaple, postavená před rokem 1681. V letech 1681–82 k ní byla přistavena obdélníková loď a z kaple se stal presbytář kostela. Nad presbytářem je dvoupatrová věž, na jižní straně byla připojena sakristie. V interiéru je hlavní oltář z roku 1681, s obrazem sv. Barbory z roku 1899. Boční oltář je rokokový, z poloviny 18. století. Ze stejné doby pocházejí i varhany.