Rozhledna Kuníček je atypická ocelová telekomunikační věž s kamennou podezdívkou z lomového kamene. Rozhledna byla postavena v r. 2003. Projektovali Ing. Pavel Konopa a Ing.arch. Vladimír Charvát.
Graficke pismenko Pod vrcholem Hodětín se od roku 2003 tyčí nová telekomunikační věž sloužící zároveň jako rozhledna, která zaujme svým netradičním řešením.
Rozhledna je otevřena od května každý den 9-12 a 14-18, v dubnu je možné klíč vyzvednout na obecním úřadě v Petrovicích.
5.4. 2004

historie

Telekomunikační věž s integrovanou rozhlednou je atypická ocelová příhradová konstrukce s vnitřním tubusem z ocelové roury, vetknutá do železobetonové spodní stavby ve tvaru dvou souosých železobetonových válců obezděných kamennou přizdívkou z lomového kamene. Věž vznikla jako sdružená investice operátorů mobilních sítí T-Mobile Czech Republic a.s.. Eurotel Praha, spol. s.r.o., Český Mobil a.s.. Byla pro veřejnost otevřena 28. června 2003.

věž
    rozhledna