Chyba DB: Illegal mix of collations for operation 'concat' SELECT v.uid, v.vtitl, v.vpopis, v.vurl, v.hid, CONCAT( DATE_FORMAT(v.datum,'%m/%Y '), k.jmeno,' ', k.prijmeni), v.id FROM obj_video AS v LEFT JOIN klienti AS k ON k.id = v.uid WHERE v.status >='1' AND v.hid = '927' ORDER BY v.datum DESC
Zmek byl pestavn ze star tvrze, jej zbytky se dochovaly dodnes a tvo st jinho kdla. V 19. stol. byl zmek novogoticky pestavn. Od roku 2000 je majetkem firmy INTEC, kter jej pestavuje na sv reprezentativn sdlo.
Hlavn obrzek msta
zmeck kdlo s pozstatkem tvrze
Pavel Zany Komrek 11/04/2004
Graficke pismenko Ves Neustupov existovala ji v 11. stolet, ze kdy se datuje nejstar st kostela. Prvn zmnka o vsi vak pochz a z let 1279-1288 a o jejch majitelch, vladycch z Neustupova a z roku 1364. Nkdy v t dob tak vznikla jen pr metr od kostela, snad v mst pedpokldanho starho sdla souvisejcho s kostelem, nov gotick tvrz. Od druh poloviny 15. stolet do druh ple stolet nsledujcho patil Neustupov Radimskm ze Slavkova, pot jej dreli Kaplov ze Sulevic. Po poprav Kapara Kaple na Staromstskm nmst 21.6. 1621 bylo jeho bezhlav tlo uloeno ve zdejm kostele, zkonfiskovan panstv zskal don Martin de ...
Pavel Zany Komrek, 12.4. 2004

historie

Asi ve tvrtin 16. stol. peel zmek, tehdy jet tvrz, v dsledku mrt Jana Radimskho na vdovu po nm Annu Ciplovnu z Kravska a z elemberka (zemela cca r. 1548 ), kter se znovu provdala za Petra II. Mrackho z Dub a z Price (zemel r. 1554). Tito manel mli dva syny, Petra III.Mrackho z Dub a Vilma II. Mrackho z Dub, ale tito velice brzy po svch rodich zemeli, vichni mezi lety 1553-1556. Teprve po tom se dostala tvrz

Zkladn informace msta
    ID msta: 927