Nevelký lovecký zámeček,nazývaný též jako Offermannův zámek, vznikl někdy v letech 1884-1914. V současné době jsou němými svědky existence tohoto zámku jednak velké množství stavební suti a kameniva a taky vzrostlé lípové stromořadí, tak typické pro příjezdové zámecké komunikace.
Centrální plocha areálu
Graficke pismenko Nevelký lovecký zámeček, nazývaný též jako Offermannův zámek, vznikl někdy v letech 1884-1914. Záhy po vzniku tohoto loveckého zámku ztratili o něj jako o zámek majitelé zájem a přeměnili jej na "německý prázdninový dům", zvaný An der Sonnleiten. Po roce 1945 jako většina objektů tohoto typu přechází do rukou státu a sídlí v něm pohraniční stráž. Vzhledem k blízkosti hranic byl někdy v 50. letech 20. století zbořen. Byla to nevelká jednopatrová budova krytá valbovou střechou, jež byla opatřena několika vikýři. Součásti areálu bylo i hospodářské stavení. Plocha, na níž zámek stával, je obdélníkového půdorysu s velkým množstvím kamenné stavební sutě. Na východní straně plochy je viditelná výrazná hrana pozemku, na němž zámek stával. Součásti areálu je i zbytek lipové aleje.
D.Dohňanský podle F.Musil : Neznámé zámky Moravy a Slezska, 3.2. 2020
    zaniklý