Monumentální, 55 m vysoká futuristická rozhledna byla vybudována v průběhu r. 2015 v pohoří Králický Sněžník pod vrcholem hory Slamník ve výšce 1116 m. n. m. Konstrukce je sestavena z 550 kubíků modřínového dřeva a 380 tun oceli.
© Luděk Vláčil 05/2016
Graficke pismenko Monumentální, zcela unikátní a turisticky atraktivní rozhledna zvaná Stezka v oblacích vyrostla v průběhu roku 2015 u Dolní Moravy v pohoří Králický Sněžník. Nachází se na jihozápadním úbočí hory Slamník (1232 m n.m.) ve výšce 1116 m n. m. poblíž horní stanice lanovky Sněžník. Stavba stezky byla zahájena v dubnu 2015, v prosinci téhož roku byla dokončena a dne 5. prosince 2015 byla oficiálně otevřena. Výška rozhledny je 55 m a délka plošiny je necelých 750 m. Konstrukce je sestavena z 550 kubíků modřínového dřeva a 380 tun oceli. K rozhledně se dostanete od chaty Marcelka, kde se dá zaparkovat. Můžete si zde zakoupit lístek na ...

věž
    rozhledna