Dřevěná rozhledna vysoká 19 m stojí na 757 m n. m. vysokém stejnojmenném kopci. Vystavěna stavitelem Ernstem Schüllerem podle návrhu architekta Gustava Zimmermanna. Slavnostní otevření se konalo 29. 11. 1931. Od r. 1968 byla věž pro návštěvníky uzavřena. Z místa je kruhový výhled.
Rozhledna Kapellenberg
Dřevěná rozhledna vysoká 19 m stojí na 757 m n. m. vysokém stejnojmenném kopci. K rozhledně se pěšky nejlépe dostaneme z české strany z obce Výhledy neznačenou lesní cestou podél státní hranice do obce Bärendorf, odkud pokračujeme po německé modré turistické značce.
Martin Karas , 26.6. 2010
historie

Rozhledna Kapellenberg byla vystavěna stavitelem Ernstem Schüllerem podle návrhu architekta Gustava Zimmermanna. Slavnostní otevření se konalo 29. 11. 1931. Po okupaci Československa v roce 1968 byla věž pro návštěvníky uzavřena. Nejprve z důvodu sovětské radarové stanice, později kvůli údajnému havarijnímu stavu. Východoněmeckými úřady byla odstraněna 7. 11. 1982. Obnovena byla podle původních stavebních plánů. Pro návštěvníky se znovu otevřela 19. 6. 1993. Na vrcholu se nachází triangulační kámen z roku 1864.

Německo,