Původně evangelický kostel byl postaven r. 1911. Po odsunu německého obyvatelstva na konci 2. světové války zůstal opuštěn a chátral. Až v 80. letech 20. stol. kostel získala římskokatolická církev, která jej pod vedením faráře Józefa Żurawińského zrekonstruovala a znovu vysvětila.
© Luděk Vláčil 07/2016
Graficke pismenko Vesnice Międzygórze (do 7. května 1946 Wölfelsgrund) je součástí poměrně vzdáleného města Kladská Bystřice (Bystrzyca Kłodzka) v okrese Kladsko (Kłodzko), v Dolnoslezském vojvodství (Województwo dolnośląskie) v jihozápadním Polsku. Přestože název Międzygórze svádí k použití českého výrazu Mezihoří, česky se tato vesnice jmenuje správně Vlčí Důl, což je odvozeno od původního německého pojmenování Wölfelsgrund. Na západním okraji vsi se nachází 23 m vysoký vodopád Wodospad Wilczki. Další zajímavou stavbou Miedzygórze je rekreační dům Gigant z r. 1882. Na území vesnice se nachází také dvě sakrální stavby: dřevěný farní kostel sv. Josefa (Kościół Św. Józefa) ...
Luděk Vláčil - zdroj: http://www.turistika.cz, http://www.niedziela.pl, https://cs.wikipedia.org a další, 12.12. 2016
    Polsko
    dolnośląskie