Řopík z pravé strany
Graficke pismenko Náštěvu Srbské Kamenice lze doporučit všem vyznavačům jak pěší tak cykloturistiky. V obci se nachází i půjčovna kol (cca 100 - 150,- Kč na den). Všemilská linie patří do druhé obranné linie zesíleného lehkého opevnění. Linie je poměrně dobře přístupná a většina objektů je volně přístupna.

Tento řopík je obnoven do původní podoby z roku 1938, kdy je vybavern dobovými zbraněnmi, výstrojí i doplňky - včetně funkčního periskopu. Pokud jej budete hledat - vypravte se po modré značce směrem na Českou Kamenici - tam je mimochodem moc hezký hrad, i městečko samé stojí za náštěvu. Nad vesnicí cca 500 m. Další řopíky pak najdete podél cesty do lesa. Jeden je přímo na dohled - netypicky pod skálou (zpola bohužel zatopen). Druhý najdete přímo nad cestou - když půjdete do muzea.
Netopýrek 2004, 30.8. 2004

turistické

Pokud už budete u Všemil - nezapomeňte se podívat na skalní kapli. Je to kousek - pokud půjdete směrem od posledního řopíku dolů po louce na silnici, pak přejděte k jízdárně a přes most doprava. Asi 800metrů - narazíte na domek s věžičkou (dost nápadné) a za ním je skalní kaple.