Moje místa 0
Hamr založený v roce 1780, byl v provozu do roku 1950. Rekonstrukce proběhla v letech 1990–95. Je stále funkční technickou památkou, podle provozovatelů jsou v celé ČR už pouze tři a tento je navíc největší a nejdéle v provozu.
Buškův hamr

Buškův hamr

Graficke pismenko Hamr založený v roce 1780 v sousedství mlýna na kostní moučku. Je stále funkční technickou památkou, podle provozovatelů jsou v celé ČR už pouze tři a tento je navíc největší a nejdéle v provozu. Hamr byl v provozu do roku 1950. Rekonstrukce proběhla v letech 1990–95. K hamru vede náhon s přepadovou vodní kaskádou a pohánějí jej celkem tři vodní kola. Součástí expozice jsou i další nástroje z výroby na hamru – zde se vyrábělo hlavně zemědělské nářadí.