Hřbitov založen v r. 1883, používán do II. sv. války, poté chátral, r. 1960 byl zlikvidován (zbořena márnice, ohradní zeď a odstraněny náhrobky). Zachovány stromy po obvodu, torzo mohutného klasicistního náhrobku a fragmenty cca 30 dalších stél.
torza náhrobních kamenů
© Milan Caha 02/2011
Židovský hřbitov, založený v roce 1883, měl rozlohu cca 1330 m2. Používán byl do II. světové války. Po válce chátral, až byl v roce 1960 zlikvidován. Při této likvidaci byla zbořena márnice, ohradní zeď a odstraněny byly i náhrobky. Plocha hřbitova byla přeměněna na park, zachovány zůstaly původní stromy po obvodu hřbitova a torzo mohutného klasicistního náhrobku, u kterého jsou uloženy fragmenty cca 30 dalších stél.

židovské památky
     Trutnov  (TU)