Hrady.cz
Hřbitov založen na konci 19. století, pravděpodobně r. 1890. Používán byl do druhé světové války, poslední pohřeb zde proběhl před r. 1943. Po válce byl opuštěn a postupně demolován, márnice byla zbořena. Zachováno 59 náhrobků, většina povalených.
© Milan Caha 04/2010
Graficke pismenko Hřbitov byl založen na konci 19. století, pravděpodobně roku 1890. Používán byl do druhé světové války, poslední pohřeb zde proběhl před rokem 1943. Po válce byl opuštěn a postupně demolován. Zachováno 59 náhrobků a jejich fragmentů, většina povalených, a pouze 12 z nich bylo identifikováno. Nejstarší náhrobky jsou z roku 1894. Zachována zůstala brána, márnice byla zbořena.