Hrady.cz
Kazanka je barokní viniční usedlost z konce 17. století. Současná podoba pochází z rekonstrukce v l. 1988-1990. Oprava interiérů a zahrady je z r. 1996. Předtím byl objekt téměř na zbourání. Povodeň v r. 2002 zpustošila přízemní podlaží. Dnes to je významný památkově chráněný objekt.
Graficke pismenko Kazanka je barokní viniční usedlost z konce 17. století. Současná podoba pochází z období rozsáhlých rekonstrukčních prací v letech 1988-1990. Oprava interiérů a zahrady počkala až do roku 1996. Předtím byl objekt téměř na zbourání. Další ránu přinesla povodeň v roce 2002, která zpustošila celé přízemní podlaží. Dnes, po další opravě, to je významný památkově chráněný objekt. Nejbližší zastávka autobusu (směr ZOO) se jmenuje Čechova škola.