Laa an der Thaya
Budova staré radnice pochází pravděpodobně z poloviny 13. století. Později několikrát přestěvna a upravena. Madona na průčelí je z 18. století. Současný vzhled budovy pochází převážně z 19. století.
Pohled z náměstí
Graficke pismenko Stará radnice se nachází na hlavním náměstí v Laa. Budova byla využívána jako radnice až do konce 19. století, kdy byla v blízkosti vystavěna nová radnice (1899).
Nyní je budova využívána jako prodejna s vínem. Dále je zde městská knihovna, společenský sál a své prostory zde má "Vlastivědné muzeum Jižní Morava – Podyjí".
David Hamza , 5.9. 2009

Laa - stará radnice
    Budova staré radnice pochází pravděpodobně z poloviny 13. století. Byla kdysi jednou z hlavních budov nacházejících se na náměstí ve středu města. Později byla několikrát přestavována a upravována, tak že v současnosti nese známky různých stylů. Madona na průčelí je z 18. století. Současný vzhled budovy pochází převážně z 19. století. K dodnes zachovaných původním historickým prvkům patří například podloubí do náměstí. Vzhledem k tomu, že