Hřbitov založen před r. 1740, používán do počátku 40. let 20. stol. Dochováno cca 70 náhrobků. Obřadní síň i zeď byly na počátku 80. let 20. století zbořeny.
© Milan Caha 05/2009
Graficke pismenko Hřbitov byl údajně založen již v 16. století, nicméně židovské obyvatelstvo obce je doloženo až od poloviny 17. století a hřbitov sám až roku 1740. Nejstarší dochované čitelné náhrobky jsou z roku 1779, celkově se zde dochovalo asi 70 náhrobků. Poslední pohřeb se zde proběhl během 2. světové války, kolem roku 1941. Obřadní síň i zeď byly na počátku 80. let 20. století zbořeny. Hřbitov je volně přístupný a poměrně zarostlý.
Milan Caha (zdroj: Blanka Rozkošná, Pavel Jakubec: Židovské památky Čech, Era 2004), 28.5. 2009