Zřícenina kostela východně nad zdevastovanou vsí v údolí Leské. Objekt pochází z roku 1750, po roce 1945 opuštěn, postupně se rozpadá: střecha i klenba kostela se zřítily, zbytky šindelů krytý jehlan na věži dosud přetrvává. Vnitřní zařízení zničeno.
Zlovědice leží v údolí Leské východně od silnice II/224. Zpustlá obec nenabízí kromě zříceniny kostela a dalších zajímavých objektů žádné služby.

Kostel svatého Michala ve Zlovědicích u Krásného Dvora
    Zřícenina kostela stojí východně nad zdevastovanou vsí v údolí Leské, pod tratí Kaštice - Kadaň-Prunéřov. Objekt pochází z roku 1750, po roce 1945 byl opuštěn, postupně se rozpadá: střecha i klenba kostela se zřítily, zbytky šindelů krytý jehlan na věži dosud přetrvává. Vnitřní zařízení kostela bylo zničeno, volnému přístupu brání bytelné mříže v západním i severním portálu. Západně od kostela najdeme podobně zdevastovaný hřbitov, na němž řada

Louny  (LN)
    Krásný Dvůr