Pozdně gotický kostel sv. Tří králů je uváděn v polovině 14. století. Přestavěn byl částečně v polovině 19. století a obnoven na samém konci 19. století. Pseudogotické zařízení a na stropě kopie Sixtinské Madony.
© Milan Caha 05/2008
Graficke pismenko Pozdně gotický kostel sv. Tří králů stojí na mírném návrší nad hlavní komunikací procházející Libouchcem, uprostřed rozsáhlého hřbitova. Spolu s obcí je uváděn v polovině 14. století. Přestavěn byl částečně v r. 1857 a obnoven na samém konci 19. století – mezi lety 1897–1898.
Kostel je jednolodní, obdélný, ukončený pětibokým presbytářem. Hranolová dvoupatrová věž se nachází při jižní straně lodi. Na presbytáři se dochovaly mohutné opěráky a kružby oken. Uvnitř kostela je novogotické zařízení a na stropě kopie Sixtinské Madony. Ke kostelu se vchází barokní branou a před hřbitovní zdí stojí barokní sousoší Kalvárie z r. 1728.