Moje místa 0
Jednolodní barokní kostel z r. 1754 na podlouhlé návsi. V ose přiléhá k lodi na západě hranolová věž, na východě presbytář a sakristie. Vnitřní zařízení barokní.
kostel Všech Svatých
pohled na kostel od východu

Graficke pismenko Barokní kostel z r. 1754. Jednolodní stavba, na východě se čtvercovým presbytářem, k němuž je v ose připojena sakristie. Na západě přiléhá k lodi hranolová věž se vstupním portálem. Presbytář je zaklenut klenbou s výsečemi, loď i sakristie jsou plochostropé. Vnitřní zařízení pochází většinou z poslední čtvrtiny 17. století. Na raně barokním oltáři je vzadu datum 1678 (zřejmě přenesen z jiného kostela). Oltářní obraz Všech svatých je novodobý. V obci Veclov je farní kostel připomínán již ve 14. století.
Jaroslav Valečka (Kol. autorů: Umělecké památky Čech, sv. čtvrtý, T/Ž, Academia, Praha 1982), 8.5. 2008