Původní tvrz v letech 1728-38 přestavěna na barokní zámek. V r.1922 stal soukromým zemědělským statkem a po 2.sv.válce využíván k zemědělským účelům. Rekonstrukcí v 70. letech navrácena původní podoba.
Zámek je momentálně v rekonstrukci. Bohužel není a nebude veřejnosti přístupný.
Nikola Vaicová , 3.4. 2011

Meziměstí
    Barokní zámek z roku 1650 přestavěný Dienzenhoforem roku 1749 jako letní sídlo broumovských opatů.
    Jaroslav Černín, 6.12. 2006
    Bývalá tvrz, která od roku 1434 patřila k broumovskému klášteru. V letech 1728 - 38 byl na zakázku broumovského opata Otmara Zinkeho zámek přestavěn pravděpodobně K. I. Dientzenhoferem na barokní. Obdélný, patrový, s mansardovou střechou, obě hlavní průčelí členěna výraznými středními a bočními rizality. Nad jižním portálem kartuše s aliančním znakem broumovského a břevnovského kláštera. V přízemí a chodbě patra křížové a lunetové klenby a

tvrz přestavěná na zámek
     Náchod  (NA)