Kostel vznikl v letech 1690-1693. V letech 1893-1895 proběhla celková přestavba a rekonstrukce. V letech 1861-62 bylo provedeno kompletní přemalování interiéru.
Graficke pismenko Obec Bozkov se nachází asi 8 kilometrů od Semil. V blízkosti obce jsou unikátní dolomitové jeskyně ale také historický klenot kostel Navštívení Panny Marie. Kostel je perfektně udržován a je v dobrém stavu. Leží zhruba uprostřed obce a je dominantou okolí. Věž slouží jako rozhledna s výhledem do dalekého okolí. Kostel bývá taky otevřen a je možno si prohlédnout jeho krásnou výzdobu a cenné zařízení. Nad vchodem je v nice krásná socha Madony. Úcta a poděkování pak rozhodně patří osobám, které se podílely na rekonstrukci a správci kostela za jeho důkladnou práci. Je nepochybně smutné, když ve velkých městech jsou kostely v mnohem ...
Aleš Marek, 28.10. 2006

historie

Kostel je ranně barokní a vystavěn byl v letech 1690–1693. V letech 1893–1895 proběhla celková rekonstrukce, kterou lze doložit podle datumu na oratoři. Vymalování kostela provedl v letech 1861–62 F. Maischaider. Budova je jednolodní s půlkruhovým presbytářem a s hranolovou věží u severní strany. V přízemí vysoké věže je sakristie a v patře oratoř. V hlavním průčelí je nika se sochou Madony z roku 1765. Presbytář a loď jsou zaklenuty dřevěnou

Umělecké památky Čech, svazek první., 28.10. 2006

Navštívení Panny Marie