Letecké muzeum založené r. 1970 umístěné u vchodu na Kunovické letiště. Mezi exponáty lze nalézt civilní i vojenská stroje které v minulých desetiletéch křižovaly naší oblohou: L-200 Morava, L-410, L-610, Z-37 Čmelák, MiG-15, MiG-19, MiG-21 a další.
L - 610
Graficke pismenko Při vstupu na kunovické letiště nemůžete minout Slovácké letecké muzeum. Přijet lze i vlakem (500m zastávka). Na letišti lze objednat vyhlídkové lety a třeba i seskoky padákem. Nedaleké Uherské Hradiště vás uspokojí po kulturní stránce.
Standa Brebera, 29.7. 2006

Slovácké letecké muzeum
    Bylo založeno v r. 1970 . Prvním exponátem byl L-29 Akrobat. Nejnovějším je L-610. Nyní se zde nachází asi 30 letadel jak civilních tak i vojenských. Namátkou Z-37 Čmelák, L-410, L-200, Kt-04 vlečný terč, L-29 Delfín, MIG-15,19,21, Su-7 i Mi-4 vrtulník. Je zde i výstavka letecké munice a možnost nahlédnout do některých interiérů.