kamenný kruh

Klentnice
Uměle postavený kamenný kruh. Je postaven dle zásad, zastávaných druidy před několika tisíci lety. Středový kámen se vsazeným skleněným okem. Skleněné oko je složená čočka s kosmogramy. Čočka je směrována na východ slunce o podzimní rovnodennosti.
Kamenný kruh
Kamenný kruh je postaven podle dávné druidské nauky

Kamenný kruh

Graficke pismenko Uměle postavený kamenný kruh. Je postaven dle zásad, které zastávali druidé před několika tisíci lety. Středový kámen je zároveň uměleckým dílem se vsazeným skleněným okem. Skleněné oko je složená čočka s kosmogramy. Čočka je směrována na východ slunce o podzimní rovnodennosti a během slunečního dne kreslí světelnou parabolu s duhovými okraji.
Kruh je postaven v rámci projektu „Transformační energie pro Moravu“. Energie kruhu je velice silná a citlivým jedincům se nedoporučuje delší pobyt.
Vaculčík, Přednáška Jana Tajboše., 26.9. 2005